Samsun'da Tavuktan Zehirlenen İşçi Sayısı 225'e Yükseldi!
Samsun'da Tavuktan Zehirlenen İşçi Sayısı 225'e Yükseldi!
Samsun'da 11 farklı fabrikada çalışan toplam 225 işçi mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı gibi şikayetlerle hastanelere kaldırıldı. 'Tavuk zehirlenmesi' olarak değerlendirilen olayla ilgili İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde bir yemek şirketi tarafından verilen tavuk suyu çorbası, pilav, etli türlü ve magnolya tatlısını yedikten sonra rahatsızlanan işçiler, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.
İŞÇİLER 11 FARKLI FABRİKADA ÇALIŞIYORDU
Tedaviye alınan ve bölgede 11 farklı fabrikada çalışan 225 işçiden 5’inin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Alınan numunelerden yapılan ön incelemeler sonucu ' tavuk zehirlenmesi' olarak değerlendirilen olayla ilgili, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
ŞİRKET YETKİLİSİ, AŞÇI VE GIDA MÜHDENDİSİ EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
İfadeleri alınmak üzere emniyete götürülen yemek şirketi yetkilisi, aşçı ve gıda mühendisinin ise işlemleri devam ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

